*     home     *     portofoliu     *     articole     *     servicii     *     contact     *
SEDIU FILIALA TIMISOARA1 FARMEXIM + DEPOZIT

Se propune realizarea unei cladiri ce va cuprinde urmatoarele: spatii de birouri si spatii de depozitare pentru produse farmaceutice.

Regim de inaltime: P + 1E partial
H max = 9,00 m
Constructia se va realiza cu structura de rezistenta metalica, in cadre , cu stalpi metalici (zona hala) si beton armat (zona birouri), fundatii izolate de beton armat legate perimetral cu grinzi de soclu. Planseul intermediar se realizeaza din beton armat (zona birouri) si planseu din tabla trapezoidala sustinut de grinzi metalice (zona hala).
Structua acoperisului este realizata dintr-o retea de grinzi metalice grinzi principale realizate din table sudate, grinzi secundare, pane de acoperis si tabla cutata. Acoperisul este in general in doua pante (pentru evitarea realizarii scurgerilor apelor pluviale in interiorul cladirii si dirijarea acestora perimetral).
Inchiderile exterioare se vor realiza din panouri termoizolante KONTI de 80 mm grosime, montate orizontal cu fixare direct pe stalpii metalici (fara structura de sustinere suplimentara), cu profile speciale de acoperire a rosturilor verticale intre panouri, cu panouri speciale de rezolvare a colturilor (fara flashinguri de tabla). La interior compartimentarea va fi realizata din pereti usori de gips-carton, exceptie face peretele antifoc (desparte spatiile depozitului si a zonei de autoservire de restul spatiilor) ce este realizat deasemenea din panori cu vata minerala, faxate pe structura cladirii.Pentru intrebari:
arh. Alina Radu *   portofoliu   *   articole   *   servicii   * arh. Horatiu Radu
tel: 0722 744 515 tel: 0722 208 008
email: alina@ramart.ro www.ramart.ro email: horatiu@ramart.ro