*     home     *     portofoliu     *     articole     *     servicii     *     contact     *
REAMENAJARE VILA BUCURESTI

Reamenajare– strada Dumbrava Rosie nr.6, sector 2, Bucuresti

 Impreuna cu designerul Mircea Schlotter (pardoseala, mobilier) s-a realizat reabilitarea si reamenajarea spatiului acestei cladiri care a adapostit pana in 1989 ambasada RDG si urmeaza sa functioneze atat ca locuinta cat si ca sediu de firma, data fiind suprafata totala, ce depaseste 1200mp.


 Toate interventiile propuse au luat in considerare pastrarea nealterata a plasticii arhitecturale a fatadelor in vederea mentinerii atmosferei proprii epocii in care imobilul a fost construit, urmarindu-se in plus ca aceasta atmosfera sa fie citata discret si la interior prin decoratie si mobilare pastrandu-se fluenta si rafinamentul specifice arhitecturii exterioare.
Functiunile  importante ale zonei de zi beneficiaza in mod echitabil de lumina naturala ce inunda locuinta prin luminatorul propus.

Proiectul  de refunctionalizare si amenajare interioara a avut la baza idea unor mici recompartimentari interioare si  realizarea de finisaje interioare adapatate cu noua functiune propusa de catre beneficiar .Deasemenea s-a avut in vedere  transformarea podului  circulabil in mansarda locuibila . Solutia functionala propusa este conceputa astfel: utilizarea  spatiilor din subsol , parter si etaj  pentru  functiunea de birouri. Alaturi de functiunea de birouri in etaj si mansarda este propusa amenajarea unui apartament (locuinta).


Suprafata construita= 470.50 mp

Suprafata desfasurata= 1578.75 mp

Regim de inaltimde  – S+P+E+M

 

PROIECTUL ANTERIOR

PROIECTUL URMATOR« PROIECTUL ANTERIOR


Pentru intrebari:
arh. Alina Radu *   portofoliu   *   articole   *   servicii   * arh. Horatiu Radu
tel: 0722 744 515 tel: 0722 208 008
email: alina@ramart.ro www.ramart.ro email: horatiu@ramart.ro