*     home     *     portofoliu     *     articole     *     servicii     *     contact     *
REMODELARE VILA BUCURESTI.

LOUIS BLANK – SECTOR 1, BUCURESTI.

Suprafata construita = 133.31mp

Suprafata desfasurata = 632.51mp

Regim de inaltime  - S+P+2E+M

Constructia actuala are o sectiune verticala caracterizata de existenta unui numar de patru niveluri distincte repartizate astfel: subsol, parter, etaj 1 si mansarda locuibila. Solutia propusa are la baza crearea in cadrul imobilului  a doua apartamente distincte, primul dintre ele dezvoltindu-se pe  parter si etaj iar al doilea avind acces complet separat este prevazut a fi organizat in mansarda intr-o solutie de tip duplex.

Se doreste ca aceste doua apartamente sa se inscrie in standardele de calitate a spatiului si de functionalitate moderne.In vederea  materializarii acestei necesitati se impune o extindere a actualului volum construit. Se propune amenajarea unei supante de lemn in cadrul spatiului interior al mansardei propuse, generandu-se astfel un nivel secundar mansardat.

Interventia propusa asupra constructiei consta in, consolidare, remodelare si reabilitarea imobilului interbelic existent, imobil a carui calitate din punct de vedere structural si functional nu mai corespunde standardelor actuale.

Structura imobilului este de zidarie portanta de caramida cu simburi de beton armat, fundatii continue de beton , plansee de beton armat si acoperis cu sarpanta de lemn si invelitoare de tabla.


 

PROIECTUL ANTERIOR

PROIECTUL URMATORPROIECTUL URMATOR »


Pentru intrebari:
arh. Alina Radu *   portofoliu   *   articole   *   servicii   * arh. Horatiu Radu
tel: 0722 744 515 tel: 0722 208 008
email: alina@ramart.ro www.ramart.ro email: horatiu@ramart.ro