*     home     *     portofoliu     *     articole     *     servicii     *     contact     *
SEDIU BIROURI SI HALA DEPOZITARE FARMEXIM TIMISOARA2

Constructia va avea destinatia activitati de depozitare a produselor farmaceutice si activitati de birou. Terenul este situat in intravilanul comunei Ghiroda, jud. Timis.

Spatiile cladirii sunt structurate pe doua niveluri (parter si etaj partial), niveluri ce comunica prin atriumul din zona volumului circular, de receptie birouri.

Constructia are structura de rezistenta in cadre, cu stalpi beton armat, fundatii izolate de beton armat legate perimetral cu grinzi de soclu. Planseul intermediar peste parter din zona de birouri este realizat tot din beton armat. Structura acoperisului halei este realizata dintr-o retea de grinzi metalice. Pentru inchiderile fatadei s-a optat pentru panouri sandwich tip Ruukki.

Dificultatea proiectului consta nu doar in rezolvarea problemelor functionale prin conceperea pachetului de receptie/livrare marfa, dar si in asigurarea calitatii aerului si a sigurantei la incendiu.

Zona depozitului va avea asigurata temperatura si umiditatea optima printr-o centrala de tratare a aerului. Zona de birouri va fi deservita de o instalatie de incalzire-climatizare cu ventilconvectori ce vor asigura pe langa temperatura interioara dorita si improspatarea aerului.

Clădirea de hala depozitare+ depozit este incadrata in gradul II C de rezistenţă la foc.

SUPRAFATA CONSTRUITA = 5229 mp+ 110.21 mp terase

SUPRAFATA DESFASURATA = 6267.20 mp + 173.56 mp terase

REGIM DE INALTIME : P + 1E PARTIAL

PROIECTUL URMATOR »


Pentru intrebari:
arh. Alina Radu *   portofoliu   *   articole   *   servicii   * arh. Horatiu Radu
tel: 0722 744 515 tel: 0722 208 008
email: alina@ramart.ro www.ramart.ro email: horatiu@ramart.ro